Десислава Бошнакова

Носител на лиценз и куратор

Деси Бошнакова

Деси Бошнакова е ПР практик, преподавател в НБУ, издател и мечтател. TEDxSofia е една от сбъднатите ѝ мечти. Oт 2011 до 2016 година организира TEDxNBU. Била е на TEDxSummit 2012, на TEDActive 2015, TEDGlobal 2015, TEDxWeekendVienna2015 и TEDSummit2016. Превежда със страст и TEDTalks. Обладана е от силата на Х.

Ивиана Гичева

Мениджър социални мрежи

Iviana Gicheva 2

Ивиана е специалист социални медии от четири години.
Магистър по “Международен бизнес комуникации” (на английски език) и с две бакалавърски степени – по „Реклама“ и „Връзки с обществеността“. Европейски шампион в реклама за 2013 г. и представител на Нов български университет в edcom Thesis – конкурс за най-добра бакалавърска теза, свързана с реклама за дипломирани бакалаври, с тезата “Символика на пеперуди в рекламата”.

Десислава Данкова

Мениджър гости

Desi Dankova

Деси (просто Деси) е едно момиче, което вярва в простичките неща. Те дават истинска свобода, а тя обича да лети. Обича да обича. Обича да се смее, да пътешества в реални и измислени от нея светове. Обича пролетта, тя е нейната най-голяма магия, най-голяма доза живот. Обича да се среща със студентите ѝ, понякога се прави на строга, но това е изкривяване от отговорността. Най-ярката светлина в дните ѝ си има име, Калина – феята на елфите, която е избрала Деси да е нейна майка. Крачи по пътя си и търси тишината, която ще ѝ разкаже всичко важно. А да бъде част от TEDxSofia и от TEDсвета е нещо, за което е безкрайно благодарна.

Ивелина Николова

Мениджър Лектори

Iva. Apple

Ивелина завършва „Масови комуникации“ в НБУ и е от онези, които винаги ще искат да се връщат там. Комуникациите са нейната страст и е щастлива, че именно там намира професионална реализация. От три години, тя гори в най-голямото предизвикателство, което й се е случвало в професионален план, а именно технологичен стартъп. Ивелина намира щастието си в пътуването до близки и далечни места, като запознаването й с нови култури и хора е сред най-вълнуващите емоции за нея. Живителна сила за нея са звуците на природата и смехът на близките ѝ. Признава, че не може без любов и обича да обича.

Ниили Тамер

Събитиен мениджър

Neely Rifai

Ниили е била учител в продължение на десет години в най-добрите международни училища в различни държави. Тя се премества в България през 2013 г. като бежанец. Студентка е в Нов български университет, специалност „Международен бизнес комуникации“ и е събитиен координатор на Webit. Била е лектор на TEDxNBU и на „Лятна школа по връзки с обществеността“ на департамент „Масови комуникации“ към НБУ.

Емилия Маринова

Събитиен мениджър

Version 2

Емилия има две слабости и едната е музиката. Свирила е 10 години на пиано, но не отива да учи в музикално училище. Въпреки това музиката остава голямата ѝ страст и избира да се занимава с музикален мениджмънт. Започва да работи в сферата още от 18-годишна. Отказва се да учи в чужбина и записва “Връзки с обществеността” в Нов български университет, защото смята, че ще ѝ помогне в преследването на най-голямата ѝ мечта — да промени музикалния бизнес в България. Има няколко реализирани проекти зад гърба си, а към днешна дата е стажант в Българското национално радио като част от екипа на “Музикална къща БНР”.
TEDxSofia е първото ѝ TED събитие, в което се включва.

Явор Ганчев

Събитиен мениджър

Явор Ганчев

Явор продава музика и организира концерти. Създател е на „Дюкян Меломан“ и фестивала „Джаз +“. Обича семейството си, музиката и свободата да прави, каквото обича.