Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Десислава Бошнакова

Носител на лиценз и куратор

Деси Бошнакова е ПР практик, преподавател в НБУ, издател и мечтател. TEDxSofia е една от сбъднатите ѝ мечти. Oт 2011 до 2016 година организира TEDxNBU. Била е на TEDxSummit 2012, на TEDActive 2015, TEDGlobal 2015, TEDxWeekendVienna2015 и TEDSummit2016. Превежда със страст и TEDTalks. Обладана е от силата на Х.

Видео визитка

 

Ивиана Гичева

Мениджър социални мрежи

Ивиана е специалист социални медии от пет години. Магистър по “Международен бизнес комуникации” (на английски език) и с две бакалавърски степени – по „Реклама“ и „Връзки с обществеността“. Европейски шампион в реклама за 2013г. и представител на Нов български университет в edcom Thesis – конкурс за най-добра бакалавърска теза, свързана с реклама за дипломирани бакалаври, с тезата “Символика на пеперуди в рекламата”. Определя себе себе си като библиофил и води собствен малък блог за книги.

Видео визитка

 

 Любомира Велчева

Мениджър на екип

Любомира Велчева

Любомира Велчева е изпълнителен директор на Международната награда на херцога на Единбург в България тя в България и един от хората зад 9 Academy. Завършва Публична Администрация, но професионално се развива в сферата на човешките ресурси, организационно развитие и ученето като процес. Обича природата и още повече планината. В свободното време обича да сътворява интересни и красиви неща с ръцете си. Обича да пише! Мечтае да остави повече от колкото е намерила!

Видео визитка

 

Антония Йорданова

Партньори и спонсори

Антония Йорданова

Антония свързва професионалния си живот на първо място с ИТ сферата, нищо че от 3 години се занимава с маркетинг и комуникации, вместо с програмиране. Работното ѝ семейство е екипа на школата по програмиране HackBulgaria. През последните 5 години участва като доброволец и съветник в събития и проекти на различни технологични организации. „Най-живо ме интересуват големите теми около образование и социални проекти. Всичко е постижимо и зависи от нас!”

Видео визитка

 

Илиян Георгиев

IT мениджър

Илиян Георгиев

Илиян по образование е инженер – телекомуникационни мрежи. И това да се занимава с TEDx събития е негова сбъдната мечта. За първи път е в екипа на TEDxSofia, но преди това има натрупан опит в друго българско TEDx събитие. В момента той се е отдал да се развива в софтуерното инженерство. И живо се интересува от StartUp общността в България и по света. Друго нещо, от което той също много се вълнува, е хубавата рок и метъл музика.

Видео визитка

 

Наталия Ценова

Блогър/ Влогър

Наталия Ценова

Наталия е ученичка в 12. клас в Първа английска езикова гимназия. Част е от организаторите на TEDxYouth@ZaimovPark. През свободното си време обича да пише, както и да гледа спортни събития, филми и TED Talks.

Видео визитка

 

Нина Семерджиева

Събитиен мениджър

Нина Семерджиева

Нина Семерджиева е човек, който не обича да има много свободно време. Старае се заниманията извън корпоративния свят (от 9:00ч. до 18:00ч.) да бъдат както полезни, така и приятни за нея и за околните. Обожава комуникацията с различни хора, това засилва любопитството и интереса ѝ към най-различни теми и сфери. Това е и една от основните причини да се включи в организацията на TEDxSofia.

Видео визитка

 

Радостин Радушев

Събитиен мениджър

Радостин Радушев

Радостин Радушев е студент по медицина, последна година. През годините е членувал в редица организации и е бил част от организирането на десетки събития. За себе си, казва, че доброволчеството и организирането на събития му е хоби. Обича разходките сред природата, срещите с нови хора и авантюрите на живота. Следва мечтите си и вярва, че няма нищо невъзможно!

Видео визитка

 

Явор Ганчев

Мениджър техническо обезпечаване

Явор продава музика и организира концерти. Създател е на „Дюкян Меломан“ и фестивала „Джаз +“. Обича семейството си, музиката и свободата да прави, каквото обича.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.